Rakkeby Skovhus

OM RAKKEBY-SKOVHUS

 

Historien

Rakkeby Skovhus er Rakkebys fælleshus. Husets faste/daglige brugere omfatter pr. 1. juni 2015, KFUM spejderne i Rakkeby, Rakkeby ungdomsklub og Rakkeby Beboerforening. Skovhuset er tidligere Rakkeby Spejdergård, der på daværende tidspunkt var ejet af Rakkeby KFUM spejderes Forældre/venne forening. I 2014 blev Rakkeby Skole revet ned og byen havde brug for et nyt fælles samlingssted for div. foreninger og klubber. Ved hjælp af tilskud fra Hjørring kommune, penge fra forskellige sponsorer og fonde, blev det muligt at etablere et nyt fælleshus i Rakkeby.

Huset er ikke længere kun et spejderhus og den tidligere forældre/venne forening er nedlagt. Rakkeby Skovhus er nu en selvstændig uafhængig enhed, bestyret af Rakkeby Skovhus` bestyrelse. Bestyrelsen består nuværende af 7 medlemmer, der arbejder frivilligt. Der er valg til bestyrelsen en gang om året.
 

 

Om huset

Skovhuset er totalt renoveret i vinteren 2014/15 og fremstår nu topmoderne med stor lys festsal, med plads til 100 personer. Herudover er der et lille, hyggeligt fælleslokale, med plads til ca. 20-25 personer.

Køkkenet er helt nyt med to ovne, fire induktionskogeplader, køle/fryseskab (196L/84L) og industri opvaskemaskine. Der er 2 toiletter hvoraf det ene er et handicaptoiilet. Der er en bruser.

Skovhuset ligger i dejlig natur, uforstyrret ca. 150 meter væk fra Rakkebys gennemgående vej og grænsende op mod byens hyggelige spejderskov. 
 

Udlejning

Kunne du tænke dig at leje huset kan du læse mere her og se om huset er ledigt HER:
Der er service til 100 personer og div. alm. køkkenudstyr der kan beses inden huset lejes.

 

Billeder fra indvielsen 4. juli 2015


Sådan så det ud da navnet blev afsløret ved

Torvefesten 2014

De støtter os:

 
 
Rakkeby-Skovhus | Rakkebyvej 256 | 9800 Hjørring | Tlf.: +45 42192440